infoCONSTRUCT
Sigla ABC International

ABC International

SCULE ORIGINALE-SERIOZITATE-CALITATE

Masini de gaurit cu percutie- Bormasina 710W


Masini de gaurit cu percutie- Bormasina 710W

Masini de gaurit cu percutie -Bormasina 710W


- Mașină de găurit cu percuție compactă, cu un design confortabil - Mandrină metalică rezistentă de 13 mm, cu bucșă metalică dublă, fără cheie pentru schimbarea ușoară a accesoriilor - Ideal pentru orice lucrare de găurire în interiorul casei și în jurul acesteia - Numărul mare de percuții pe minut asigură găurirea rapidă și fără efort a zidăriei - Funcție de oprire percuție pentru orice lucrare obișnuită de găurire sau înșurubare - Funcție de inversare a sensului de înșurubare - Comutator turație variabilă cu: - buton de blocare pentru funcționare permanent - buton de selecție a turației pentru - preselectare turației, pentru o performanță optimă la fiecare aplicație - Mâner lateral cu posibilitate reglare în orice poziție pentru un control sigur cu ambele mâini - Sistem de reglare a adâncimii ușor de fixat pentru a prestabili adâncimea de găurire în locuri fără vizibilitate


ABC International va recomanda:

Fara imagine
Magazin online - www.abcunelte.ro
Pentru cele mai noi oferte si cele mai mici preturi vizitati magazinul online, www.abcunelte.ro, unde veti gasi cea mai larga gama de unelte si accesorii. De asemeni, ABC International va ofera service garantie si post garantie.
Fara imagine
Scule si unelte de la ABC INTERNATIONAL
Ofera cea mai larga gama de unelte si accesorii de la holtzsuruburi pana la utilaje mari industriale. Ofera service, garantie si post garantie. O parte din marcile comercializare sunt: BOSCH, STIHL, MACHITA, SKIL, METABO, FISCHER, ABAC, ENERGY, HONDA, PENTAX, RUBIN SUBARU ETC.
Fara imagine
Scule, unelte si accesorii
La ABC International gasiti cele mai noi oferte cu cele mai mici preturi, pentru scule, unelte si accesorii, de la suruburi pana la utilaje in industrie.
Fara imagine
abcunelte.ro
Pentru cele mai noi oferte si cele mai mici preturi vizitati magazinul online, www.abcunelte.ro, unde veti gasi cea mai larga gama de unelte si accesorii. SC ABC International SRL va ofera service garantie si post garantie. Nr. tel.: 0240 518260, 0728 550001. E-mail : vanzari@unelte.com.ro, [...]
Fara imagine
UNELTE
Firma ABC International din Tulcea este distribuitor de produse BOSCH, SKIL, MAKITA, STIHL, VIKING, HONDA, HELVI, KOSHIN, ATLAS COPCO, HAWERA, KLINGSPOR, DRAPER, KIPOR, TELWIN, TIGA, cea mai larga gama de unelte si accesorii, de la suruburi pana la utilaje pentru industrie.
Date de contact ABC International
Judet Tulcea
Localitate Tulcea
Adresa Str. Babadag nr. 5, Bloc 1, Parter
Telefon1 0240518260; 0240517669
Fax 0240517669
Web www.abcunelte.ro
Persoana de contact ALIN SIMION
Trimite mesaj catre ABC International

Firma ABC International
are 29270 afisari
© ABC International » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Masini de gaurit cu percutie- Bormasina 710W